Kodukord/ House rules

Siit blogist materjalide kasutamisel palun viita aadressile
http://annelasblogi.blogspot.com/ või teata mulle!
Uus blogi (ainult Neofinetia ja Sedirea) http://annelaneo.blogspot.com/

When using materials from this blog please refer to
http://annelasblogi.blogspot.com/ or report me !
New blog (only Neofinetia and Sedirea)
http://annelaneo.blogspot.com/

teisipäev, 17. aprill 2012

Dalmaatsia krookus ´Roseus´ crocus tommasinianus


Dalmaatsia krookus ´Roseus´ - crocus tommasinianus on üks esimesi krookuseid minu aias, kui teised hakkavad õitsema, siis tema juba lõpetab. Mida jahedam seda kauem õiteilu jätkub.

30.märts 2012                                                   31.märts 2012


Ühel päeval särab päike ja teisel hommikul avastad silmi lahti tehes, et vahepeal on juba lumi uuesti maas. Kui oleks olnud 1.aprilli hommik, pidanuks ma seda aprilli naljaks.

Üks mu aiandi töökaaslane märkis oma päevikusse reede 30.märts - jää läks (pärnakatel oma suursündmus), laupäev 31.märts - lumi tuli.

1 kommentaar:

  1. Tervitus, Annela! Lembitu loal julgen siis nüüd nõu saamiseks ühendust võtta! Ma ei tea emaili, muidu oleksin oma küsimustikuga esinenud seda kaudu! Ma nimelt tahaks oma pisikese lillepeenraosa meie aias teha endale,kui hästi mugavale inimesele, kes eriti ei peaks näppudega mullas sobrama! ;) Oma idee on selline, et peaksin istutama ebaküdooniaid ja juurima välja pojengide 3 põõsast( annan täna juba ära suurde maja aeda).Aga mul on väike neljakandiline vann mullas ja tahaks talle sisse vesiroose ja teha vettpidavaks!Need on sellised kaks esmast visiooni - paremad nõuanded oleksid muidugi asjatundja nagu Teie, käest üsnagi oodatud!Jään siis nüüd vastust ootama. Minu blogis Vaatleja on vist selline koht olemas, kus saab ka mu emailile kirjutada, ja olen ka Teie blogi liikmeks siin oma gmailiga.

    VastaKustuta